Skriv en besked...

Betalingsmåder

Hos teeprint.eu kan du betale med følgende kort: VISA (VISA Dankort), MasterCard og MobilePay.


Sikker betaling

teeprint.eu overholder ”Lov om betalinger”. Det betyder blandt andet, at de kortoplysninger, du indtaster på betalingssiden ved køb, sker på en sikker krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Det valgte betalingskort skal være dit. Alle kredit- og betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit kreditkort afviser betalingen, vil teeprint.eu ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder teeprint.eu sig ret til at annullere din ordre.

Beløbet bliver fratrukket din konto, når din vare er blevet afsendt.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af Bambora, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI-standarten. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis NETS og Bambora. Hverken teeprint.eu eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.