Betalingsmåder

Hos teeprint.eu kan du betale med følgende kort: VISA (VISA Dankort), MasterCard og MobilePay.


Sikker betaling

teeprint.eu overholder ”Lov om betalinger”. Det betyder blandt andet, at de kortoplysninger, du indtaster på betalingssiden ved køb, sker på en sikker krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Det valgte betalingskort skal være dit. Alle kredit- og betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit kreditkort afviser betalingen, vil teeprint.eu ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder teeprint.eu sig ret til at annullere din ordre.

Beløbet bliver fratrukket din konto, når din vare er blevet afsendt.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af Bambora, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI-standarten. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis NETS og Bambora. Hverken teeprint.eu eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.

2-faktor-godkendelse

Du skal fremover godkende dine betalinger på teeprint.eu med 2-faktor-godkendelse enten via din Nem-ID app eller med SMS-kode.

2-faktor-godkendelse er lavet for at sikre højere sikkerhed ved onlinehandel. Det er et EU krav, der er lavet for at mindske risikoen for misbrug og svindel. Når en betaling skal godkendes med to sikkerhedsfaktorer giver det en ekstra sikkerhed og identifikation af brugeren ved onlinebetalinger.

Hvis du vælger at godkende købet med SMS-kode

Opret dit personlige kode via linket her hos NETS: https://nets.eu/3ds

Bekræft din betaling med SMS plus dit personlige kodeord.

Du skal godkende betalingen med følgende to koder:

1. En engangskode, som du modtager via SMS

2. Et personligt kodeord, som du selv skal oprette og bruge ved alle køb.

Hvis Du kan også vælge at benytte Nem-ID app til godkendelse via mobil, tablet eller PC 

Hent Nem-ID app https://www.nemid.nu/dk-da/kom_i_gang_med_nemid/nemid_nogleapp/

Vær opmærksom på, at du ikke længere kan benytte Nem-ID nøglekort til online betalinger - KUN din Nem-ID app.

Når du har indtastet dine kortoplysninger ved betaling, får du vist et skærmbillede, hvor du skal indtaste bruger-ID og adgangskode til Nem-ID for at godkende betalingen.