Kort om teeprint

teeprint sælger t-shirts og plakater med print. Vi benytter os af følgende trykmetoder - DTG (Direct To Garment) til t-shirts og digitaltryk samt storformatprint til plakater.

Ved DTG (Direct To Garment) trykker printeren direkte på tekstil. På hvide og lyse tekstiler ligger farven helt ind i tøjet. På mørke tekstiler printes der først et tyndt hvidt lag for at sikre, at de øvrige farver dækker, derfor ligger trykket direkte ovenpå tekstilet (se vaskeanvisning).

Ved digitaltryk fremstilles der ikke film eller trykplader, og trykningen foregår ved digitale data overføres direkte fra computeren til trykmaskinen.

Ved storformatprint bruges der, som navnet siger, en storformatprinter, der anvendes til størrelser, der ikke dækkes af digitaltryk.

teeprint blev etableret som et anpartsselskab (ApS) i 2017 med administrationsadresse i Hals og produktionsadresse i Aalborg, men startede oprindeligt som et designfirma tilbage i 2012.

Firmaoplysninger


Selskabets juridiske navn: teeprint ApS

Webshop: www.teeprint.eu

CVR-nummer: 39197502

Administrationsadresse: Jacob Severins Vej 76, 9370  Hals

Telefon: 91 25 50 00

E-mail: info@teeprint.eu

NB! Ingen salg fra adresserne.

teeprint støtter

teeprint har valgt at støtte Børnehjertefonden, der er en selvstændig fond, som blev oprettet af Hjerteforeningen i 2004.

Børnehjertefondens hovedformål er at støtte forskningen i medfødte hjertesygdomme og aflastning og oplevelser til hjertesyge børn og deres familier.

Der findes langt flere end hundrede forskellige medfødte hjertesygdomme.