Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra teeprint.eu. Betingelserne er også gældende i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig, som køber, og teeprint.eu.

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: teeprint ApS
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR nr.: 39197502
Administrationsadresse: Jacob Severins Vej 76, 9370  Hals
Etableringsår: 2017

Telefonnummer: 91 25 50 00

Officiel e-mail-adresse: kundeservice@teeprint.eu
Officiel web-adresse: www.teeprint.eu

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os på teeprint.eu, har vi brug for følgende oplysninger:

- navn

- adresse

- telefonnummer

- e-mail adresse

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos teeprint ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige for teeprint.eu har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på teeprint.eu er teeprint ApS.

Oplysninger afgivet til teeprint.eu videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos teeprint ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til teeprint ApS via e-mail gdpr@teeprint.eu.

Priser

Alle priser er i danske kroner incl. 25% moms. 

Hvordan bestiller jeg

Det er nemt og hurtigt at handle hos teeprint.eu. Når du har fundet en vare, du gerne vil købe, klikker du på på varen, herefter vælger du "LÆG I KURV" og din vare lægges automatisk i kurven. Du kan sagtens tilføje flere varer på samme vis. Når du har alt, hvad du skal bruge, klikker du på "FORTSÆT TIL BETALING" i popup-vinduet. Du kan nu se en oversigt over dine køb. Herefter trykker du endnu engang på "FORTSÆT TIL BETALING". Vælg "BESTIL SOM GÆST" (indtast personlige oplysninger - fornavn, efternavn, e-mail og evt. en adgangskode) eller "LOG IND" på eksisterende konto (indtast e-mail og adgangskode). Udfyld personlige oplysninger på "Bestil" og indtaster dine kundeoplysninger (navn, adresse, e-mail m.v.). Skal pakken sendes til en anden adresse end din egen, skal du skrive modtagerens adresse under "Leveringsadresse". Når du har gjort det, trykker du på "Videre". Nu skal du blot vælge betalingsmetode. Indtast de relevante informationer, og tryk "Videre". Du kan nu se en oversigt over dine køb samt den samlede pris inkl. eventuelle forsendelsesomkostninger. Hvis du har alt hvad du skal bruge og har læst og accepteret vores forretningsbetingelser, trykker du blot "Godkend ordre" og din ordre registreres. Umiddelbart herefter vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Du kan også udskrive ordrebekræftelsen ved at trykke på "Udskriv ordrebekræftelse" øverst i højre hjørne. Vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse, indtil du modtager din bestilling. Den endelige faktura fremsendes sammen med varerne.

Kan jeg nå at tilføje flere varer på en netop afsendt ordre

Nej, men du kan gennemføre endnu en ordre og skrive "sendes med tidligere ordre" i notatfeltet. Vi vil slette portoen på den nye ordre. Måske modtager du alligevel to forsendelser, hvis vort lager ikke når at sammenkøre bestillingerne, men du vil kun betale porto en gang.

Sikkerhed

teeprint.eu overholder ”Loven om Visse Betalingsmidler”. Det betyder blandt andet, at de kortoplysninger, du indtaster på betalingssiden ved køb, sker på en sikker krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Det valgte betalingskort skal være dit. Alle kredit- og betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit kreditkort afviser betalingen, vil teeprint.eu ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder teeprint.eu sig ret til at annullere din ordre.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af Bambora, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI-standarten. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis Bambora og NETS. Hverken www.teeprint.eu eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.

2-faktor-godkendelse

Du skal fremover godkende dine betalinger på teeprint.eu med 2-faktor-godkendelse enten via din Nem-ID eller med sms-kode.

2-faktor-godkendelse er lavet for at sikre højere sikkerhed ved onlinehandel. Det er et EU krav, der er lavet for at mindske risikoen for misbrug og svindel. Når en betaling skal godkendes med to sikkerhedsfaktorer giver det en ekstra sikkerhed og identifikation af brugeren ved onlinebetalinger.

Betalingsmåder

Hos teeprint.eu kan du betale med følgende kort: VISA/Dankort, VISA og MasterCard.

Ydermere er det muligt at betale med MobilePay.

Det betales p.t. ingen kortgebyr på hjemmesiden.

Pengene bliver reserveret på din konto ifm., at ordren lægges på teeprint.eu. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. I forbindelse med delleverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hv is det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke følsomme oplysninger; det vil dog altid fremgå, at varerne er betalt med kreditkort/MobilePay og af hvem.

Gavekort

Gavekort, der sælges på teeprint.eu, er gyldige i to (2) år fra udstedelsesdatoen, og kan kun bruges i teeprints webshop. Når gyldighedsperioden udløber, kan kortet ikke længere bruges som betaling. Gavekortet kan heller ikke genaktiveres, og restværdien kan ikke refunderes. Dit gavekort er et dokument med økonomisk værdi, der skal opbevares sikkert, og det kan ikke ombyttes til kontanter. Mistede eller stjålne gavekort erstattes ikke.

Leveringsinformation

Ved levering til Danmark:

Levering sker med PostNord. Leveringstiden fra bestilling til modtagelse er normalt op til 6 hverdage.

- PostNord Pakkepost - Collect - uden omdeling. Afhentning på udleveringssted (kr. 50,00).

- PostNord Pakkepost - Home - med omdeling. Levering på privatadresse (kr. 70,00).

Ordrer over kr. 599,00 har GRATIS levering i DANMARK.

Ved levering til EU-lande:

- PostNord Pakkepost. Levering på privatadresse (kr. 160,00).

Der vil normalt blive fremsendt et Track & Trace nummer, så du kan følge din forsendelse.

Ordrebekræftelse

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Hvis du har oprettet konto med e-mail og adgangskode, er det muligt at tilgå dine ordrer og andre kontooplysninger. Hvis du har afgivet ordre som 'Gæst' er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til kundeservice@teeprint.eu.

Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på teeprint.eu.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i een ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb ved enten;  

a) at give meddelelse ved mail til kundeservice@teeprint.eu. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret

b) at benytte vores online RMA-system. Vælg ordren, du ønsker at returnere fra i afsnittet "Mine ordrer" under "Min konto" inde på hjemmesiden. Vælg "Detaljer" og pågældende ordre vises på skærmen. Afkryds varen/varerne du ønsker at returnere - udfyld tekstfeltet og vælg "Anmod om returforsendelse". Din returanmodning kan nu følges i afsnittet "Returneringer af varer" under "Min konto".               

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 

  1. Varer som er trykt efter kundens ønsker.
  1. Varer som er special fremstillede efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder ALLE varer fra 'DESIGN SELV' eller ALLE varer, hvor kunden har INDTASTET NAVN, DATO eller lignende.
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger for varer modtaget fra dig, dog IKKE leveringsomkostninger. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du har mulighed for at købe returlabel gennem vores forsendelsesdistributør: https://retur.pakkelabels.dk/teeprint.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

teeprint ApS
Jacob Severins Vej 76
9370  Hals

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.

Når du handler på teeprint.eu har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig behandling af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi rimelige fragtomkostninger og ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du har mulighed for at købe returlabel gennem vores forsendelsesdistributør: https://retur.pakkelabels.dk/teeprint.

Varen sendes til:

teeprint ApS
Jacob Severins Vej 76
9370  Hals

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@teeprint.eu. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800  Viborg

www.forbrug.dk eller www.nævneneshus.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal

https://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@teeprint.eu.